Sedm trpaslíčků má 7 dní a jména :)

03.04.2019 22:46

Ani se mi tomu nechce věřit, ale trpaslíčci (jak naší sedmičce přezdívám) má už týden :) Všichni krásně bez rozdílu rostou,v průměru dělají denní přírustky cca 6 deka, ale někdy dají i 10 deka. 4 už mají přes kilo a zbývajícím třem mnoho nechybí :) Znakáčkům se stále více projasňují znáčky (i když na fotkách to není tolik znát :/ ) a plaváčkům  se objevují přechody plavé srsti a už jim i tmavnou polštářky na pacičkách a náznak je i na čumáčcích. 

Rozhodnuto už je o jménech, a tak v sekci štěňátka, vrh C, co nevidět přidám i jednotlivé karty štěňátek, kde se je postupně budu snažit charakterizovat a popisovat vlastnosti... Zatím mezi nimi není rozdílu. Všichni do jednoho jsou průbojní, umí se pěkně ozývat a jsou velmi čilí a je-li příležitost stále u mámina struku. 

A jaká jsou tedy jména? Opět vybraná z mé oblíbené fantasy literatury a vesměs jsou to jména bojovná :D Pro čtyři z nich jsem tentokrát našla inspiraci u mé oblíbené ságy o zaklínači a Ciri od pana  Sapkowskiho, pro dvě u série "Dvory" od S. J. Maasové a jedno je zároveň ze serie Runových čepelí od ANN Marston.  a poslední je ze serie Hry o trůny od G.R.R. Martina. Představují se Vám tedy: Cahir, Cassian, Coen, Corto, Cerridwen, Cirilla a Corliss <3 

Fotky 1 týden (v průběhu týdne budu fotky doplňovat)

PS: Stále je volný jeden znakáček :)